Bananenpannenkoeken
Voorbereidingstijd10 min
Active Time25 min
Gang: lunch, Ontbijt
Yield: 4 personen
Materials
- 155 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 theelepel vanille extract
- 3 eetlepels honing
- 140 gram havermout
- 3 (rijpe) bananen
- 2 eieren
- 400 milliliter amandelmelk
- ¼ theelepel zout
Instructies
- Doe de melk, bananen, honing en vanille extract in de blender en meng dit tot een egale massa
- Als volgende stap voeg je er havermout en zelfrijzend bakmeel aan toe totdat je mooi dik beslag hebt. Mocht je beslag nog te dik vinden kun je er nog een beetje melk aan toevoegen.
- Vervolgens kun je er pannenkoekjes van maken. Ik maakte ze zelf wat kleiner zodat je ze makkelijker kan omdraaien.
- Als je de pannenkoekjes af hebt kan je er nog wat pecannootjes op leggen of versieren met (agave)siroop