Blondies
Voorbereidingstijd20 min
Active Time25 min
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje, Tussendoortje
Trefwoord: bakken, blondies, chocolade
Yield: 20 stuks
Materials
- 250 gram bloem
- 100 gram lichte basterd suiker
- 50 gram fijne kristalsuiker
- ¼ theelepel zout
- ¼ theelepel baking soda
- 196 gram ongezouten roomboter
- 3 (m) eieren
- 60 gram witte chocolade druppels
- 60 gram bruine chocolade druppels
- 25 gram gevriesdroogde fruitmix (AH)
Instructies
- zeef de bloem en doe deze in een kom, voeg daarna de suiker, zout en baking soda toe
- Doe de boter op kamertemparatuur in de bakmachine, voeg na ongeveer 3 minuten de eieren toe
- Als dit gemengd is voeg je de droge ingredienten toe, wacht tot het een egaal beslag is
- voeg vervolgens het fruit en de chocoalde toe en roer nog kort door
- Vet de vorm in en doe het beslag in de ovenschaal
- Decoreer de bovenkant nog met wat overig fruit en chocolade