Deze granola is ideaal om mee te nemen. Met deze herfstige smaken is deze ideaal te combineren met bijvoorbeeld warme appel of perzik.
Je hoeft alleen de ingrediënten samen te voegen en de oven doet de rest!
Als je het in een schone luchtdichte pot bewaard gaat het een aantal weken mee. Ideaal dus 🙂

Granola met kaneel
Active Time25 min
Gang: Ontbijt, snack, Tussendoortje
Yield: 15
calorieën: 87kcal
Materials
- 100 gram havermout
- 15 gram eiwitpoeder optioneel
- 20 gram pompoenpitten
- 20 gram zonnebloempitten
- 2 theelepels kaneel
- 1 theelepel koek en speculaas kruiden
- 30 gram walnoten
- 25 gram kokosschaafsel
- 2 eetlepels honing
- 2 eetlepels kokosolie
- 2 eetlepels kokosolie
Instructies
- Smelt de kokosolie in een pannetje zodat deze helemaal vloeibaar is, laat hem niet koken
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Nadat de kokosolie gesmolten is voeg je deze samen met alle ingrediënten
- Zet dit voor 10-15 minuten in de oven, halverwege even omscheppen