Pasta salade met mango
Pasta salade met mango en avocado crème
Active Time30 min
Gang: Bijgerecht, diner, lunch, Salade
Yield: 4 personen
calorieën: 704kcal
Materials
- 30 gram parmigiano reggiano
- 150 gram (diepvries) mango
- 150 gram komkommer
- 110 gram cherrytomaten
- 60 gram rode puntpaprika
- 15 gram pijnboompitjes
- 120 gram ongekookte pasta
- 30 gram veldsla
- 60 gram rookvlees
- 1 eetlepel olijfolie
Avocado creme
- 1 avocado
- 85 gram griekse yoghurt
- 1 eetlepel citroensap
- zout en peper naar wens
Instructies
- Kook de pasta zoals staat aangegeven en spoel deze af met koud water zodat het kookproces stopt
- Maak de avocado creme door de avocado, griekse yoghurt, citroensap en zout en peper in de keukenmachine te doen en dit te blenden tot een egale massa
- Snij de overige groente en voeg alles samen met de pasta
- Eet smakelijk!