Scrambled eggs met avocado
Voorbereidingstijd5 min
Active Time15 min
Gang: lunch
Yield: 2 personen
Materials
- 2 tomaten
- 100 ml melk
- 4 eieren
- 100 gram feta kaas
- 5 gram bieslook
- snufje peper
- snufje zout
- ¼ tl pull biber
- 2 el zonnebloemolie om in te bakken
- 2 el mayonaise
- 2 sneeën brood
Instructies
- Meng de eieren en de melk, zout, pull biber en peper in een kom
- Snij de tomaten in blokjes en haal het vruchtvlees eruit, deze gebruik je niet
- Snij de bieslook fijn en brokkel de feta
- Voeg vervolgens alle ingrediënten samen in de kom, hou een beetje bieslook over voor de garnering
- Doe het mengsel op een laag vuur in een pan met twee lepels zonnebloemolie
- Roer af en toe door je pan heen zodat je scrambled eggs krijgt
- Snij ondertussen de avocado in reepjes
- Leg de boterhammen op het bord, smeer ze in met mayonaise, doe daarna de scrambled eggs erop en leg de avocado daarboven op de overige bieslook kun je gebruiken voor garnering