Als ik iets veel maak zijn het bananenpannenkoeken. Dit recept is eigenlijk toevallig ontstaan omdat ik vaak rijpe bananen over had en niet altijd zin had om ingewikkelde pannenkoeken te maken.
Dus zoals je al kan raden is dit recept echt heel simpel. Je hoeft namelijk alleen de ingrediënten in een blender te doen en dit te mengen tot een egale massa. Ik gebruik hiervoor de nutribullet belnder. Maar je kan ook een andere blender gebruiken.
Van dit beslag kun je acht kleine pannenkoekjes maken, dit is genoeg voor 2 personen. Je kan het ook invriezen als je meerdere porties in één keer maakt.
Omdat het bijna december is serveerde ik het met wat kwark, kaneel, bosbossen en wat bakkers kruitnootjes.
Eet smakelijk! ❤️

Snelle bananenpannenkoeken
Voorbereidingstijd5 min
Active Time20 min
Gang: Ontbijt
Yield: 2 porties
Materials
- 2 rijpe bananen
- 5 eetlepels havermout
- 3 eieren
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 eetlepel citroensap
- boter of olijfolie om in te bakken
- toppings Ik gebruikte kwark, kaneel, bosbossen en bakkerskruitnoten
Instructies
- Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit tot een egale massa
- Bak hier acht kleine pannenkoekjes van in een koekenpan
- Serveer met wat yoghurt, kaneel, bosbessen en bakkerskruitnootjes