Chocolade fudge met cranberries en pistache
Active Time15 min
Gang: Bakken
Yield: 40 stukjes
Materials
- 300 gram witte chocolade
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 1 theelepel vanillearoma
- snufje zout
- 60 gram pistache
- 40 gram cranberries
- 50 gram licht bruine basterdsuiker
Instructies
- Pel de pistache nootjes
- doe de chocolade in een pannetje en laat dit op laag vuur smelten
- Als dit gesmolten is doe je de gecondenseerde melk, vanille aroma en suiker toevoegen. Blijf rustig roeren. Als je dit niet doet verbrand het.
- Blijf roeren totdat als je de spatel erdoor heen haalt het maar heel rustig terugloopt
- Voeg daarna de pistache en cranberries toe en giet het in een bakvorm.
- Laat het een tijdje op kamer temparatuur komen en zet het daarna even in de koelkast
- Snij na ongeveer 5 uur de blokjes in stukken en eet smakelijk!